fredag 24. januar 2014

Emma har flyttet

Nå har Emma flyttet. Hun ble med Janne og John Andre til Gjøvik i dag. Ønsker dem lykke til med lille lykketrollet mitt.Det blir veldig rart og ikke ha henne i senga om natta og ha henne rundt seg på dagen. Hun er en veldig trivelig og glad valp. Skjønte fort hva som var lov og ikke og forsto de andre hundene veldig godt.
Janne og John Andre var hos oss og hilste på forrige fredag og ble charmert og gledet seg veldig til å hente henne i dag.
Emma kjente dem nok igjen når de kom i dag for hun hoppet og spratt rundt dem med en gang de kom. Hun syntes det var veldig stas og de virker som veldig hyggelige folk, gleder meg til å høre hvordan det går videre.
Hun viste dem hvor flink hun er når hun skal fønes og klippes, veldig grei var hun. De hadde med seg bur til bilen og det tok de inn. De andre hundene måtte prøve det og det ble nok godkjent for jeg måtte ta de ut. Emma var veldig stolt når hun skjønte at det var hennes. Her hadde hun ikke eget bur så hun måtte jo låne og det var ikke like populært blant de andre. Fikk låne Nike sitt av og til, men måtte for det meste dele det med Nike. Nike er snill da og lot Emma få ligge sammen med henne.

Virket som de andre hundene skjønte at Emma skulle reise i dag for de var ekstra omtenksomme, nesten alt var lov. De vil nok savne henne.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar